Snaaart ledig=)

I tre hela dagar =) Behövs bestämt, och det ska bli jätteskönt =) Ior jobbar ju så klart. Vad annars? När jag är ledig så jobbar han, och tvärtom. Inga nyheter det direkt. Vad värre är att jag börjar känna av min magkatarr igen. Tror inte att det beror på stress den här gången (annat var det i Sthlm...) Snarare det att jag (igen) knaprat så pass mycket Treo på sista tiden att min mage helt enkelt hotar med strejk, lock out, uppsägning och myteri. Så nu väljer man mellan att ha ont i huvudet eller ha magkatarr. Jag väljer huvudvärk alla gånger, det är man ju åtminstone van vid =)

Åter på Alpha, Bas 2. Såg precis hur våra Vägvisare ankom, och hur den ena snällt kliver ur bilen och promenerar bara för att bli bortglömd av sin kollega som efter typ 200 meter kommer på sig själv och vänder för att hämta upp honom. Fick ett litet fniss så här på morgonen ;) Ibland glömmer man, så är det bara =)

Blir några extra timmar här idag pga diverse omständigheter. Say no more...

Vissa sanningar uppdagades igår som fick mig att bli riktigt irriterad. Människors brist på respekt och förmåga att inse att deras handlande får konsekvenser för andra är förvånandsvärd. Jävligt oschysst, och mycket dålig stil. Nog om det.

När jag slutar blir det till att bege sig några mil bort till Skitungen som fyller år =) Blir jag, Diezel, mammsen och pappsen som åker. Ser fram emot det massor! Var ju ett tag sen jag träffade honom, och det ska bli kul att se deras nya lägenhet som jag hört så mycket bra om =) Och eftersom Diezel är med så kommer jag låta honom löpa amok totalt i lägenheten för att förbereda dom lite på hur det kommer att bli när deras lilla Borka kommer... ;P Elakt? Inte då! Jag är en omtänksam syster som på alla sätt försöker underlätta för mina småbröder (små och små förresten. Dom är som Eiffeltornet bägge två...). Jag kan till exempel gå in med skor så dom ska ha något att dammsuga upp. Med lite rassel i röret blir det roligare att dammsuga och när något är roligt så är det lättare att göra. Med andra ord: jag underlättar! =)

Näe, nu måste jag dra till Bas 1 där jag har jobb som väntar. Återkommer kanske senare =)

Studs!

Alfa =)

Även om man ibland känner att man får en hjärnblödning av detta ställe, så trivs jag kanonbra här! Faktiskt =) 99,9% av de man kommer i kontakt med är supertrevliga och glada. Får man problem så vet man att det allt som oftast bara är att "ringa en vän" så får man den hjälp man behöver. I really like =) Ibland har man så mycket att göra att man inte vet i vilken ände man ska börja, men på något sätt så går det ändå och då blir man lite mallig och sprätter med hängslena =) Hah, jag gillar mitt jobb! Hur många kan säga att dom gör det =) Diverse frispel och hjärnblödningar hör till. Vilket jobb man än har. Så det så.

Skulle ju ha åkt förbi Familjen Bonzo/Vroom vroom igår, men jag hade sån jä**a huvudvärk när jag kom hem från mitt möte på jobbet att jag la mig på soffan och halvdog istället. Kändes lite bättre när jag vaknade, så jag åkte på "Strul" och handlade. Drygt 1600:- fattigare spatserade jag ut därifrån och förvånades över hur lite mat jag hade i påsarna... Men det som fanns räcker väl i kanske två veckor i alla fall, så halvnöjd får man väl vara i alla fall =) Och Ior fick en praktfika med massa smarriga mackor när han kom hem. Måste skämma bort honom lite. Känns som om jag gör det alldeles för sällan. Fast å andra sidan är det svårt att skämma bort någon (lämnade en söt liten lapp åt honom innan jag åkte hemifrån imorse... ;)  ) som man i bästa fall träffar 1½ timme per dag, om ens det... =( Don´t like, men det beror mycket på mig själv att det är så. Vore man ekonomiskt oberoende skulle man kunna ha lite mer fritid. Nu är man hur som helst ekonomiskt beroende (eller vad man nu ska kalla det) så det är bara att jobba på. Och det är där turen med att ha ett jobba man trivs med gör sitt =)

Skatteåterbäringen, på tal om ingenting, är en gåva av jättelika mått! =D Bokstavligt talat. Och så fick jag dessutom göra avdrag på en ansenlig summa, så när de pengarna kommer ska jag äntligen köpa ett nytt köksbord och montera ihop våra nya köksstolar som fortfarande ligger platta under sängen i gästrummet. Weiiii =) Litet roar smått... ;)

Näe, nu ska jag börja masa mig tillbaka till Bas 1. Är så kissnödig så jag spricker snart, och än en gång; utedasset på Bas 2 lämnar jag i händerna på diverse annat folk. Jag använder den INTE.

Studs, studs!

Näe...

...jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Inte för fem öre ;( Ont i halsen, svettas och fryser om vartannat, huvudvärken börjar vakna till i knoppen. Får i och för sig vara glad att nåt i min kropp är "vaket". När klockan ringde 04:00 imorse så kändes det ungefär som att någon elak jävel varit och sytt ihop mina ögon medans jag sov. Med kätting... Kom upp som genom ett mirakel.

Skulle egentligen varit på andra uppdrag idag, men en av chiiiferna ringde igår kväll och frågade så snällt om jag kunde jobba. Och det kan jag helt uppenbarligen =) Dock inte eftermiddag som han först ville eftersom det idag är stört omöjligt att få hundvakt, så det fick bli en förmiddag istället. Fler timmar till mig, tjohooo! =)

Tihi har äntligen hittat hem igen =) Lagom till en decimeter av nyfallen snö... ;) Hon är säkert jääääättenöööööjd, hehe! Man får se det från den ljusa sidan, det har kommit perfekt snöbolls-snö, så är det någon som försöker vara dum får dom en blaffa rätt på näsan, Hah!

Jag både hoppas, och inte hoppas, att det blir lika bra fart idag som igår här på Alfa. Hoppas, för då går dagen fort, och man hinner inte känna att man är schvinatrött. Och hoppas inte, för jag mår lite röv =Z Hade, utan överdrift, säkert 500 samtal på mina sju arbetstimmar igår. Kanske därför som halsen känns utvisad...

Efter Alfa igår så bar det av till Charlie för tre timmars uppdrag. På Charlie fanns det en sur gubbe. Han undrade om vi inte hade något bättre för oss. Hade sån lust att svara att det inte finns något bättre. Men då hade han blivit en jättesur gubbe, så jag lät bli. Säger bara en sak: skyll dig själv... =)

Hela utökade familjen Bonzo/Vroom vroom är hemma nu =) Tänkte åka dit under kvällen och umgås lite. Om det nu inte visar sig att jag håller på bli sjuk på riktigt alltså. Fast jag tror att om jag bara får vakna till lite, och får i mig en balja te, så kommer jag bli new and improved som aldrig förr =)

Nu ska jag djupandas lite och invänta ett eventuellt kaos a ´la gårdagen...

Ior... PUSS!

Studs med gäsp och dubbel sträckning.

Lill-Grus =)

Sett bild på den lilla. Söt som socker. Vad annars med en sån här faster??? ;P Ska åka och hälsa på dem på sjukhuset imorgon när jag slutar jobbet och klämma lite på honom. Men bara lite, jag lovar =)

Dagen har gått fort men ändå långsamt. Konstigt... Fick lite besök av P här i kuren så tiden gick liiite fortare i alla fall =) Och så fick jag en penna, haha! Den ska jag skriva Bonzo på näsan med =)

Nu ska jag avsluta här och bege mig hemåt till älskade sambo + hund. Mat var det också ja... Och så ska jag ringa Tihi på vägen hem och säga att jag saknar henne =)

Kram på er! =)

Studs, studs!!!

Men det tog då en väldans tid...

Inga besked om bäbis ännu. Det blev tydligen ett kejsarsnitt så det borde ju vara klart nu... Jaja, den som väntar på något gott =)

Lyckades somna strax efter 03:00, var upp en sväng och återbördade en napp till Smulans mun vid 05:00 och sen har vi blåst på till efter 08:30 då Bonzo ringde och lämnade statusrapport. Skööönt! =) Fast jag är ändå jävligt trött. Får bli en tidig kväll ikväll. Kanske...

Ska i alla fall ägna heeela kvällen åt sambo och hund. Ior såg lite... trött och less ut, när jag kom hem som en virvelvind, bara för att dra knappt en timme senare. (Glömde typ hälften av allt som Smulan skulle ha med sig till mamma och pappa, så jag var ju tvungen att rejsa tillbaka till Fjälltoppen innan jag åkte till jobbet. Vad då mat? Va? Ska hon ÄTA också??? Hjälp, man är typ världens sämsta faster! Klart ungen måste äta... =(  ) Man kan lugnt påstå att det är Ior som drar tyngsta lasset när det gäller allt på hemmaplan. Och mitt samvete är s-ä-m-s-t över det! Tror nästan att han tycker att det ska bli skönt att gå tillbaka till jobbet och få vila upp sig lite... Man är typ världens sämsta sambo också... F´låt Ior, lovar att jag ska försöka gottgöra dig på alla sätt jag bara kan! Anything for you, det vet du... Ska ta med mat på hemvägen och sen ta Diezel på en kvällspromenad. Ge Ior lite massage om han vill det =)

På tal om Diezel så måste jycken introduceras mer i ett trafikerat samhälle. Vi bor ju i ett lugnt område på alla sätt. Ingen biltrafik att prata om direkt, inget stök eller bök. Promenaden igår lades till lite större vägar. Eller rättare sagt: brevid en större väg. Ca 15 meter ifrån på en gångväg. Men det var ändå läskigt tydligen! Snodde runt som en galning, och pinnade på så fort de små benen bar medans han tittade sig oroligt omkring som en uggla på extacy. Och sen kom det en hemsk Cyklist smygandes bakom oss, och när han körde om oss så trodde jag hunden skulle slå knut på sig själv! Mitt i tumultet så råkade jag givetvis trampa honom på tassen så han ylade som en döende. Stackars liten... Man är uppenbarligen ingen höjdare inom hundägarbranschen heller. Typiskt... (suck!)

Om man bara kunde klona sig själv! Så man kunde göra allt det som man "borde" och "måste" utan att försaka något/någon annan. Jag har ju alltid sagt till Ior att han är för dålig på att säga Nej till folk. Look who´s talking... Men kontentan av det hela blir att den enda jag sagt nej till på sista tiden är Ior. Säger inte nej till att jobba extra. Anledning: Behöver pengarna. Säger inte nej till familjen. Anledning: det gör man ju bara inte (om det nte är något otroligt korkat eller omöjligt dom försöker få med en på. Eller att jag är upptagen med att jobba.) Säger inte nej till mina vänner. Anledning: De ställer alltid upp för mig. Måste skärpa till mig på Ior-fronten! From NU!

DET BLEV EN HUUUUUUGOOOOOOO! =D=D=D Bonzo ringde precis, och den lilla har anlänt till världen med alla sina 48 centimetrar och sina 3567 gram =D Det hade blivit lite bråttomt eftersom hjärtslagen sjönk lite för mycket, men allt hade ändå gått bra. Ahhhh... =) Nu ska jag njuta av att ha blivit Supersnygg-faster. Och ringa till Ior =)

Studs, studs!

Så var det visst dags... =)

...för barn nr 2 i familjen Bonzo/Vroom vroom =D Kl 00:03 ringde Bonzo och meddelade läget, och nu barnvaktar man Smulan på Fjälltoppen och väntar på att de ska höra av sig (lite tidigt att tro att det lär hända inom en kort framtid, jag vet, men jag väntar ändååååå). Bonzo skulle börja ge en massa direktiv, men jag sa bara "Det ordnar sig" och föste iväg dem. "Du kan ju bara öppna dörren till Smulans rum så kan du sova i vårat sovrum" var det sista jag hörde innan dom for. Förlåt, vad sa du? Sova? Och huuuur tänkte du att det skulle gå till? Kan ju för bövelen inte SOVA när man håller på att bli Snygg-faster en gång till =D (med tanke på att jag redan är "Snygg-faster", och nu ska bli det ytterligare en gång; borde jag inte bli Supersnygg-faster då??? Jaja, jag är trött och cellerna i knoppen lever sitt eget liv. Ha överseende...) I vilket fall som helst så sitter jag nu här framför tangentbordet, med ett stort glas mjölk och några kärleksmums att tugga på =) Natten lär bli lång, och det där med begränsat sockerintag stoppar jag därför i Sverkers soptunna ("Ska det vara så? Du menar alltså...")

Jahapp. Och nu då?

(konstpaus)

Herre gud, vad gööööör man i såna här situationer??? Så klart är det mitt i natten, så man kan ju liksom inte ringa nån heller. Eller, jo, det är klart att man kan, men man gör ju inte det eftersom det är just mitt i natten. Och för egen del är ju inte läget direkt avancerat. Bara att vänta... Undrar om de har skruvat ihop barnsängen till den lilla..? Måste kolla...

Näpp, inte det. Den står fortfarande där som IKEA skapade den; platt. Men tror bestämt att det är den lilla vaggan som ska användas första tiden så det är ju ingen idé att börja stöka med någon säng nu. Skulle bara sluta med att jag väckte Smulan, som säkert inte skulle kunna somna om och på grund av sömnbrist dra på sig ett humör som får betongväggar att rasa. Kanonrecept på en lyckad hemkomst för övriga i familjen... Snacka om att få umgängesförbud... =Z

Näe... Jag tuggar väl vidare på mina kärleksmums och ser om jag kan hitta nåt kul spel på detta fantastiska internet som jag kan underhålla mig med till Lill-Grus bestämt sig för att komma ut och hälsa =)




Ior, hoppas att du sover gott. Saknar dig lika mycket fortfarande... Ingen jycke på min kudde nu bara... ;P

Hoppa, hoppa, studs, studs!

Som en kärlekskrank fjååårtisss =)

Precis så känner jag mig idag =) Kan bara tänka på min lilla Ior, och saknar och längtar efter honom något så fenomegrymtansvärt! Just nu är han på äventyr med Molle och skulle förmodligen inte hinna hem tills jag slutar. När Ior och Molle leker ihop så vet man aldrig när eller vart det slutar. Molle är en driftig kille som vet hur ett äventyr ska vara, och Ior är aldrig sen att haka på =) Han är så sjuuukt snäll min Ior så det är i princip helt ofattbart. Ställer alltid upp. Alltid. Oavsett tid och plats. Jag har haft megadåligt samvete för att det har kännts som om jag dumpat jycken på honom varenda dag nu i en halv evighet. Jag jobbar och han har semester. Då kan man ju vilja göra något roligt och inte bara vakta hundvalp. En hundvalp som JAG dessutom "släpade" hem. Men han tar det med ro. Fixar och donar. Tränar med hunden. Går promenader. Sen kommer jag inglidandes på en räkmacka och får middagen serverad. Himmel, jag kan vara den som är mest lyckligt lottad i hela världen =D TACK Ior! Du är helt underbar! PÖSSSS!



När jag slutar ska jag hämta Diezel från "fammo å faffa" och sen får det nog bli grillmat till middag. När fettdepåerna är överfyllda SKA jag gå på en promenad med hunden, även om jag så skulle tappa benen i någon underlig hemma-olycka. Det är superhärligt väder (även om vi inte har samma äckliga plusgrader som Tihi har nere i södra sverige. Men det är hon värd! Hon hatar ju kyla och snö... ;) Rätt man på rätt plats, eller hur det nu var =P ) och en promp i kvällssolen är ju en überskön avslutning på dan =)

Hunnit vara barnvakt åt Smulan på morgonen idag. Bonzo och Vroom vroom blir ju 2-barnsföräldrar i vilket ögonblick som helst (fast vi har väntat på Lill-Grus ett bra tag nu!) och skulle till läkaren och kolla läget. Läget var visst "inte dags ännu" för de kom hem igen typ lika fort som de åkte... Och till råga på allt så vill Bonzo ge mig umgängesförbud med Smulan. Va??? Bara för att jag sa att jag tror att hon kommer växa upp och bli en supertjejig flicka som eventuellt kan komma att protestera mot några orättvisor naken på Sergels Torg... Anledningen till detta uttalande är att hon är otrooooligt fascinerad av mina långa (galet snygga tack vare Micro) naglar. Hon satt i 10 minuter och bara tittade och pillrade lite på dem imorse.
"Mäh?" sa hon och tittade frågande på mig medans hon pillrade lite.
"Visst är dom fina?" frågade jag
"Mmmm" svarade hon och sken som en sol =)
Hon tycker dessutom att det är roligare att leka med skor än med leksakerna, så bara det är ju ett "varningstecken" på en ultratjej in the making... ;) Ska lära henne allt jag kan. Och ja, det lär gå ganska fort... =P

Nu ska jag... rota runt lite och se vad jag kan hitta här på Alfa som jag kan fördriva tiden med. Och fortsätta längta efter Ior =)

Studs, Studs!

Back in business again!

Japp, tiden går fort när man har roligt. Men även nu... ;)

Fjällsvistelsen bara flög förbi! Hade helt OK väder hela tiden även om solen inte värmde lika mycket som jag hade hoppats på. Blå himmel och strålande sol förvisso, men inte den där Oj-jag-kan-visst-sitta-här-i-snödrivan-i-bara-t-shirt" känslan. Men skit samma! Det var superhärligt att bara komma iväg =) Diezel såg ut att tycka att han hamnat i himmelriket när han strosade omkring ute i skogen helt fritt =) Desto mer olycklig nu när man är tillbaka i storstan igen, med kopplade promenader, men han lär väl fatta galoppen snart. Är dock än så länge som en osalig ande och bara vandrar runt och driver en sakta till vansinne med sitt tiss-tassande runt i huset... Skabb-räven... ;) Han har dessutom fått nytt foder, anabola-varianten, som verkar ge honom en helt sjuk energi! Jaja, så är det väl med valpar =)

Jobbar ett extra pass på Alfa idag. Blir förmodligen ett pass även imorgon eftersom en av kollegorna kräks inälvorna ur sig... =( Stackar´n... Tihi har övergett mig och dragit söderut. Fnys... Fast jag drog ju till fjälls så hon hämnas väl ;P

Micro är igång med sitt företag! =D I fall ni inte listat ut vad det är så kan jag meddela att hon driver Laponia Nagelstudio här i stan, och gör det dessutom med bravur! Själv var jag dit igår och fick mina klor förlängda, och som vanligt så blev det suuuuperbra! Inte van vid långa naglar än, så jag känner mig en smula handikappad här vid tangentbordet. Kom ihåg: går ni inte dit så blir det Tigger-studsande i era sängar kl 04:00 varje morgon tills ni vackert masar er iväg dit =) Och skynda på vet´ja... ;)

Och usch, jag måste till en tandläkare. Inga hål eller annat ont, "bara" det att mina framtänder flisar ur hela tiden! ;( Gissa om det blir vasst i truten?!? Crap... Och den tandläkare jag ville gå till har typ ett års (?!) väntetid. Va?! Visste inte att det fanns så många käftar att gräva runt i i den här stan...

Bonzo och Vroom vroom blir föräldrar igen vilken dag som helst =D

Tror inte att jag säljer Sture. Det finns på tok för många idioter som ringer och mailar om än det ena än det andra, men ingen köper. Orkar inte hålla på längre. Och jag GILLAR Sture, så varför hålla på att tjorva? Bara att fixa en överdragsklädsel så Diezel inte förstör skinnet på sätet och sen kan vi glida runt bäst vi vill =) Vid längre sträckor tar vi ju ändå Ior´s bil. Det är min nuvarande plan i alla fall =)

Näe, vet inte så mycket mer just nu. Lite för ofocuserad för att det ska bli något "vettigt" av detta bloggande.

Morsning!

"Kära dagbok..."

"I förrgår såg jag, Ior, C & K på film. Den hetter Step Brothers och jag tyckte att den var jättedålig. Jag orkade inte ens titta klart den utan gick och la mig istället. De andra tyckte att den var rolig så det är uppenbart jag som inte har någon humor...

Igår jobbade jag. Det var jättelugnt, och blev lite tråkigt. Efter det åkte jag hem till Ior´s mamma och pappa för att hämta Ior och Diezel som hade promenerat dit. Till middag så åt vi både kyckling och kött som Ior grillat (säsongspremiär för grillen!). Det var jättegott! Ior är duktig på att laga mat. Efter det så kom AnLi förbi och vi gick en liten sväng med hundarna. AnLi´s Bulldozer körde över Diezel både en och annan gång, men Diezel verkade inte bli rädd för det =) När jag kom hem hade Bonzo och Vroom vroom kommit för att hälsa på. Senare på kvällen kollade vi Cronicles of Riddick på TV. Sen sov jag.

Idag jobbar jag igen. Är lite tråkigt idag med. Har tvättat våran bil och den blev vit och fin igen. Solen skiner och jag längtar till fjälls! Nu ska jag dricka lite te.

Tack och hej, leverpastej!"

Jisses, tristess kan verkligen få en att sjunka tillbaka till samma mentala nivå man hade när man var typ 10 år... ;)

I tristessens tecken...

Verkligheten är som följer: uuuuuurtråååååkig...
Sitter på Alfa och stridigheterna hålls någon helt annanstans. Inte en kotte som behöver tips och råd från sambandscentralen. Detta innebär att tiden hasar sig fram saktare än en snigel i superklister. Brukar inte ha några större problem med att få tiden att gå, det finns nästan alltid något som man kan ta tag i. Men inte idag. Och bara därför så har jag ätit upp Tihis choklad... Förlåt! Lovar att köpa tillbaka!

Varför måste man äta när man har tråkigt?!? Sen jag flyttade hem från Storstaden så har jag gått upp ca 10 kg. Vilket samtliga par byxor i min garderob påminner mig om på det mest hånfulla sätt varje gång jag inbillar mig att dom passar. I Storstaden så var det nog i och för sig hela livssituationen som gjorde att man inte gick upp, utan snarare ner, i vikt. Tempo, tempo, tempo! Bilköer, stress, urjobbig arbetssituation, möten med regeringar och andra höjdare, ansvar, ansvar, ansvar och en position där man tog emot skit från morgon till kväll, 365 dagar om året (ingen överdrift!) Man åt liksom på flykt från ett möte till ett annat, om man nu ens hann äta. Väl hemma så dog man i soffan och tanken på att laga mat fanns inte ens. Samma sak varje dag. Nu i efterhand undrar man ju hur man stod ut. Lönen gjorde väl sitt. Och efter ett tag hörde det liksom till vardagen på något underligt sätt, så man reflekterade inte så mycket på det. Man bara körde på. Autopilot...

Fast jag lärde mig massor. Har till och med fått beröm av Statssekreteraren på Miljödepartementet. Lite mallig blev man allt... ;) Däremot så har tiden i Storstan också gett vissa... avigsidor (eller vad man nu ska kalla det). Gillar verkligen inte situationer där det inte finns några raka puckar. Ska jag göra något så vill jag ha helt klart för mig vad som gäller. Hatar att behöva gissa, och kan bli förvånansvärt frustrerad om jag ska någonstans och väl på plats så är det ingenting som stämmer. Gillar inte heller att vänta. Ska jag någonstans tillsammans med någon, och jag måste vänta längre än några minuter på att komma iväg, så får jag en hjärnblödning. Fast inte alltid. Varför ska man vara konsekvent? ;) Beror nog lite på vad jag vaknat på för sida... =P

Inte fullt tre timmar kvar tills jag får gå hem. Har på tok för lite att äta på. Suck...

Noll studs... (gääääsp)

Jag tror att jag känner min karl... ;)

För gissa vem som kommit hem? Jo, Ior =D Ska skynda mig att hämta min älskade lilla hårboll (som för övrigt varit under nån stuga och grävt sig halvvägs ner till Kina och tydligen luktar zaaatan idag. Ja, jag bröt mitt löfte om att inte skriva om hunden idag. Deal with it.) och sen rusa förbi en grill för att hämta mat och sen blir det mys på hög nivå =) Somnar säkert som två pensionärer i varsinn ände av soffan... ;)

Stuuuuds!

Karlar och kärringstopp

" Men hallåååå! Kolla på mig, mhmmm! Kolla va snygg jag är! Höhö!"
(glider sakta förbi i sin BMW från mitten av 80-talet med ett snett leende på läpparna och har ryggstödet på tok för mycket tillbakalutad. Detta gör att han knappt når fram till ratten, och därför sitter lite på sned så att han kan lägga åtminstone en hand lite nonchalant på ratten)
"Mhmmmm, you like it, I know you do... Kolla in fälgarna! Köpte dom svindyrt av en snubbe som känner Dennis Rodman. Det du! Ska du med en sväng? Höhö!"
(stannar till ljudet av gnisslande bromsar och inväntar sina kollegor. Tycker att han är väldigt ball med sin dunka-dunka-låt från tidigt 90-tal i bilen. Polarna hoppar in och han säger något superhäftigt och alla glor och flinar)
"Höhö"
(alla i bilen Höhö:ar i kör)
"Måste tyvärr åka nu bruuuuden, men har du tur så ser du mig imorgon med. Jag menar, hur ska du annars klara dig? Höhö!"
(nickar lite coolt a´la ghetto-style, lägger i en växel, och får...kärringstopp!!! HAHAHAHAHA!)
"Åh, shit va pinsamt! Kärringstopp!"
(ser förvirrad ut och försöker få igång bilen så fort som möjligt igen. Lyckas också, men har i förvirringen glömt att antingen trampa på kopplingen eller lägga ur växeln, så han får ytterligare ett kärringstopp. HAHAHAHAHA! Hans kompisar garvar rått och slår honom i bakhuvudet. Något besvärad besinnar han sig så pass mycket att han slutligen får igång bilen. Sneglar lite med ett stelt leende och försöker förgäves hitta tillbaka till sitt coola jag. Inser att loppet är kört, öser på stereon det mesta som går, och drar iväg med en rivstart. Kör säkert 170km/h när han försvinner bakom krönet. Som om det skulle få mig att sluta garva... ;) Ropar efter dom: I liked it, I really did!!! och fortsätter garva. Säger bara en sak: He´s a man... ;P )

Studs!

Aprilväder...

Detta fantastiska fenomen där det är soligt och superskönt ena sekunden, bara för att i nästa blåsa storm och toksnöa. Va... Börjar bli lite tjatigt. Det är ju likadant varje år! Tycker att det är dags för en nyyyare, fräääschare approach (läses med stockholmskt uttal...) då våren kommer i februari, sommaren i början av mars, hösten dyker upp i slutet av oktober och vintern i slutet av november. Pratade med min gamla Landlord för några dagar sedan och där satt hon ute på underbara Ingarö och njöt av sol och 17 härliga plusgrader. Saknar faktiskt Ingarö. Det är mitt hittills bästa smultronställe på jorden =)

Ior ringde tidigare idag =) De hade likadant väder där i Fjälls som vi har här. Kanske inte så roligt, men att få ligga på soffan i en mysig stuga och bara äta gott är inte fel det heller =) Tyvärr verkar det inte som om han kommer hem förrän på tisdag, vilket innebär att det är ytterligare 6 dagar för Tigger att sakna sin Ior. Inte mycket Studs i det precis. (om han nu inte försöker spela mig ett spratt och kommer hem i alla fall som en surprise!) Men det är bara att bita ihop. Skönt att man jobbar i alla fall så går dagarna fort =) (På tal om jobb så verkar någon åtminstone ha halvhört min önskan om att få jobba lite mer den här månaden. Ev tre dagar till på G =) )

Hmm. Nä. Ger upp en stund.

Tiddelipom!

Bad ass dog!

Min lilla Skabbräv är min lilla hjälte =) Han är så liten och ändå så sjuuukt duktig! Han fixar:

* Stanna
* Sitt
* Ligg
* Kom hit (med viss fördröjning. Han skyller på dålig mottagning...)
* Sitt vackert
* Gå fot (även här med viss fördröjning...)
* Inte bita (funkar inte om nån smakar extra gott. Som Krille tydligen måste göra...)

Han vet att han inte får vara i sovrummet och går inte in dit även om vi lämnar dörren öppen. Han gnager inte på varken skor eller möbler. Igår hoppade han självmant in i bilen för första gången och verkar alltså ha accepterat läget. Och idag, IDAG, har han minsann åkt skoter för första gången i sitt lilla liv och det hade gått jättebra! =D Bråkan ringde för en liten stund sen och berättade att jag hade en väldigt, väldigt trött liten jycke som strax var hemma från skogen igen. Han behövde tydligen bada dock... ;) Struntar fullkomligt i om han så luktade kadaver, han har haft en heldag ute i naturen med en massa roligheter, och det är jag så galet glad över =D Och han får hänga med imorgon med! (Inser att jag håller på att förvandlas till en sån där galen hundägare som inte kan prata om något annat än hunden. Mitt nästa inlägg blir 100% hundfritt, lovar =P )

Ska försöka få in lite bilder på honom så ni får se vad galet mycket han växer.

Näpp, ska jobba klart och sen hämta Hårbollen.

Skitungen, kul att du är i stan! =) Trist att vi inte hinner träffas bara... =,(
Bonzo & Vroom vroom, jag vill umgååååås! Synd att jag jobbar bara... =,( Vi får hitta en kvart åtminstone under veckan/helgen så jag får busa med Smulan lite =)
Tihi, om jag mutar dig med typ glass, kommer du och hälsar på mig snart då? =P
Ior, om jag alltid följer dig hem, behåller du mig då? <3

Tjipp, tjopp med kvadrupel Studs!

Skiter i rubriken...

Orkar inte vara fyndig... ;)

Min lilla Diezel är ute på äventyr idag =) Han har den stora äran att få vara med Micro och hennes familj och åka skoter bland annat =) Med andra ord så kommer han vara helt slut ikväll med. Jag blir så bortskämd av mina nära och kära som tar hand om min hund när jag måste jobba, och dessutom ser till att han får ha roligt! Micro och Diva + familj, och Tihi och Trassla: attans vilken tur att ni finns! =D Miljoner tack! Löööve you!

(va faan glor folk på?!? Run along and die now...)

l alla fall. Saknar min vovve. Tur att jag slutar snart och får åka och hämta honom =) Saknar Ior med. Svinamycket! Fast det är nyttigt att sakna och längta emellanåt =) Inte för att jag och Ior nöter på varann i vanliga fall. När jag jobbar så är han ledig och tvärtom. Så har det ju varit sen jag flyttade hem igen, och så lär det väl vara ett tag framöver också. Bara hunden blir lite större så kanske man kan försöka ordna så att vi jobbar lite mer "likadana" skift. Blir dessutom lilla pappsen Frisläppt i förtid från jobbet nu i krisens tider så blir det inga problem med hundvakt heller. Men vi får se hur det blir.

(men hur är det möjligt att vissa klarar av att ha ett jobb när de så uppenbart måste sakna hjärna? "Hur fan kan det vara så halt?!?" Döööh! Det är minusgrader ute, och vad händer med vatten när det är minusgrader ute? Jo, det fryyyser. Och blir till iiiiiiiisss. Och då blir det haaaaalt!)

Inser precis att jag minsann är lite bitsk idag! Ironin riktigt dryper ur mig. Skyller på min försovning imorse. Skulle varit nere hos Micro med Diezel kl 09:00 imorse, men vaknar typ 09:15. Applåder och visslingar... Sen har jag inte ätit mer än en macka på hela dan heller. Mitt humör påverkas inte alls om jag äter dåligt, hehe... ;) Som Godzilla med snedtändning, höhö ;P Ett kungarike för en chokladbit. Med tillhörande Treo. Så jag kan mota bort Sockerbaksmällan. Hoppas verkligen inte att Seglardojje-gubben kommer förbi idag. I och för sig så är den lilla vattenpölen borta nu så kan skulle kunna traska förbi med torra Turtles-strumpor och sina tofsar i behåll. Det sistnämnda endast för att jag inte har en sax till mitt förfogande. Hade jag det skulle jag ligga i bakhåll, och sakta åla fram när han dyker upp. Försiktigt närma mig med min perfekta förklädnad, och sen: "Snipp, snipp", varpå jag skulle hoppa upp med ett "HAHA!", trycka tofsarna i näven på honom och lämna honom ståendes där med en förvånad min ;) Ahh, vilken dröm... (note to my boss: Min sjuka humor resulterar sällan i något utförande av diverse konstigheter som tar sig uttryck i min blogg. Åtminstone inte då jag arbetar. Jag behöver med andra ord INTE få sparken =) )

Nä, nu finns risken att jag spårar totalt. Tror jag håller på att få rabies eller nåt. Avslutar därför med ett:
"SLICK AND DICK" TO YOU ALL! =D

Hallåååå...

Hmm... Näe, jag kommer verkligen inte på något att skriva (varför i hela friden loggade man ens in???) Eller JO, det gör jag ju visst det, men jag hinner inte nu =) Ska strax förflytta mig. Fortsättning följer...

Studs!


Glädjedödare...

Jaha. Så fort gick det att bli av med det goda humöret ;( Ta för fan inte på dig dina finaste seglarskor med tofsar (jättefint, verkligen!) om du jobbar på ett ställe som inte innefattar kirurgi och därmed är kliniskt rent. Aldrig hört att man ska klä sig efter vädret? Bahamas = flip flop, Alfa om våren = gummistövlar. Fatta! Och skyll inte på mig om du plurrar sen! Vad tycker du att jag ska göra? Raskt kapa en väghyvel och offra mitt liv för att du ska kunna komma hit imorgon igen och slippa plaska med dina seglar-pjucks?! Jag har gjort det jag kan, och passar det inte herrns urhäftiga dojjor så kan du ju alltid ¤#&#!?%¤$"@!!! Sätt segel på sulorna så kan du ju segla över pölarna din mes. Och tur för dig att du inte gnällde över att få luckan i näsan. Det är nämligen det man får när man beter sig som en hormonstinn treåring på anabola och Red Bull. Köp en blomma till frugan så kanske hon släpper till och du blir lite gladare. Och raka dig när du ändå är på gång. Har man ingen skäggväxt är det ingen idé att låstas som om man har det. Har du samma attityd imorgon så öppnar jag inte ens luckan, så det så.

Så, det var veckans personliga påhopp. Ta med stövlar om ni ska hit. Om inte; gnäll inte över att ni blir blöta om era söta små strumpor med Turtles på...

Karatespark!



Wohoooo! =D

Ior ringde precis! =D I de fjäll som han befinner sig i så är mobiltäckningen lika med Noll, så jag har inte hört hans väna stämma på flera dagar. Nu stod han och typ balanserade på ett ben med en pinne i handen på en bergstopp och DÅ fick han täckning =) De hade hyfsat väder, vilket i Iors fall innebär att han kommer bli brun som ett as (bränd enligt honom) och jag får fuska i solarium för att bli av med min albyl-look... Eventuellt skulle det komma upp några bekanta + barn till stugägaren, och i så fall skulle Ior komma hem lite tidigare. Ruttet nog så önskar jag lite i smyg att besöken SKA komma så jag får hem Ior och kan kramas lite... ;) Senast nästa vecka på onsdag så åker vi i alla fall upp alla tre (jupp, jycken ska med till fjälls!) för att softa i några lediga dagar innan man måste tillbaka till verkligheten. Min verklighet är inte så hård den här månaden, så jag hoppas att jag får jobba lite mer. Vår eller inte, räkningarna måste pröjsas...

Näpp, nog nu. Ska... göra nåt annat en stund =)

Studs!

Spooooooky...

Så var man tillbaka på Alfa igen. Påskvecka. Behöver jag säga att eftermiddagarna inte är så överdriiiivet händelserika..? Jag har putsat, fejat och plockat i en halv evighet nu och det är ändå flera timmar kvar tills det är dags att lämna min post. Nåväl, jag får se det här som en liten vilopaus från mitt vilddjur till hund... ;)

Vilddjuret är för övrigt hos Ior föräldrar idag medans jag jobbar. Hade svindåligt samvete för att jag lämnade honom där tidigare idag! De är ju inte purunga längre, och Iors pappa har dålig rygg och Iors mamma är dyngförkyld... =( Men hej hopp, här har ni ett yrväder av rang! Suck... De ville i och för sig ta hand om honom idag så they had it coming... ;)

Sen sist vet jag inte om det hänt så mycket. Ior har dragit till fjälls och lämnat oss hemma åt vårat öde =( Saaaaknaaaar! Vad tror ni hunden ställer till med första kvällen när det är dags att gå och lägga sig? Jo, följande:
Jag kommer hem efter att ha avslutat mitt nattskift. Hunden är tjutande lycklig. Vi går ut en sväng, leker en stund när vi kommit in och sen går jag in i sovrummet och tänder min sänglampa. Efter det går jag raka vägen in i gästrummet och börjar kränga av mig Superhjältedräkten. Mitt i avkrängandet så hör jag ett morrande ute i hallen. Kikar ut genom en tröjärm och ser hunden stå och glo in i vårat sovrum med sänkt huvud och ett avgrundsmorr i strupen.
-Vad morrar du för? halvväser jag och tittar in i sovrummet. Ser så klart ingenting att morra åt. Förutom de groteskt obäddade sängarna...
Diezel tittar upp på mig, viftar på svansen och börjar sitt Snälla-klappa-mig-stampande med frambenen. Jag försöker hitta ut från tröjärmen jag kikat ut genom då jag hör samma morrande igen. Fipplar av mig tröjan och ser hunden göra samma sak igen!
-Men vad är det du morrar åt?! väser jag igen. Finns fortfarande bara de obäddade sängarna där inne som hånar mig. Åtminstone så är det det enda som JAG ser. Den här gången tittar han inte upp på mig utan fortsätter bara morra lågt med nosen vänd mot sovrummet. Det sovrum som jag strax ska gå in i, släcka lampan och försöka sova i... Humor. Verkligen. Jag är inte mörkrädd, men här börjar jag fundera en smula på om jag kanske skulle lägga mig på soffan istället... I vilket fall som helst så får jag till sist av mig Superhjältedräkten och Diezel fattar att det är dags att sussa. I vanliga fall ligger han på bädden långt innan jag hunnit in i sovrummet, men inte då. Nu måste jag platsa honom på bädden, och ni ska ju inte tro att han lägger sig. Nä, han f-o-r-t-s-ä-t-t-e-r glo in i sovrummet, dock utan att morra. Klappar om honom och går sen in i sovrummet, lägger mig, och släcker lampan. Ligger och stirrar en stund, och när ögonen vant sig så kikar jag bort mot hans bädd. Han sitter fortfarande och glor!!! I 10 minuter! Först efter det lägger han sig till rätta och somnar bums. Själv låg jag och glodde i typ en timme... =Z

Igår var Tihi och Trassla förbi och vovvarna gjorde sitt bästa för att leka livet av varann. Det innebar att undertecknad hade en mycket lugn kväll när de hade gått. Diezel gick i väggen totalt! Som vanligt =) Och så var det Svenskt Mästerskap i Felsägningar också. Jag kläckte en felsägning som skulle ge guldmedalj till och med i ett VM i felsägning. "Slick och Dick", va faaaaaan... Fniss! Syftade på det där pulvergodiset som man får i sig genom att slicka på en pinne (jaaaaa, man gör ju det!) och sen kör ner den i en påse med nåt smaksatt pulver, men tyvärr så gick mitt språkcentrum som vanligt sina egna vägar. Om jag åtminstone kunnat hålla mig till Tihi´s "Slick och DIPP" men icke... Jaja, vi garvade i alla fall så tårarna sprutade =)

Nu ska jag studsa iväg lite, så ni får roa er bäst ni vill... ;)



Hehe... ;)

RSS 2.0