UNDERBART!

Fy tusan vad det är skönt att leva idag! =) Inget speciellt som har hänt, bara myser över hur bra jag har det =) Wohooo! Jag skulle kunna krama hela världen dag!



STUUUUUUUUUUUUDS! =)

Diezel/Gandalf/Ferdinand/Dilbert/ m.m. med Smulan och Bonzo =)



E dom inte söta så säg! =) Vovven ser som vanligt lite mean ut på bild... ;)

CHÄÄÄÄÄÄR! =)

Jo, så är det! Jag är så galet chääär i min Ior så jag borde få en smäll i bakhuvudet för att återkallas till verkligheten lite. Fast å andra sidan är det lika bra att ingen utdelar den där smällen, jag skulle nämligen bli gryyymt irriterad, haha! =) Och jag vill vara så här fluffig (och rosa. Viktig färg nu tydligen.) inombords. Me like =) Känns som om det bubblar lite i hjärtat. Känner för att göra en "Tom Cruise" i nån soffa här nånstans =) Fast jag har ju min "You can´t touch this" och det slår liiite högre... ;)

Så skönt att han är hemma igen! Svårt att sova utan hans stökande i sängen. Hoppande bönan, pratet i sömnen, och den där armen eller benet som kommer farandes emellanåt... ;) Dessutom slipper jag Diezels myyyycket skeptiska beteende gällande sovrummet. För det slår aldrig fel: när Ior inte är hemma så verkar det förekomma konstiga aktiviteter där inne som ingen annan ser förutom Diezel. Första natten går oftast bra, men sen! Då ska det stirras in i sovrummet med sänkt huvud, och ett lågt morrande i strupen. Va?! Och det BARA när Ior är borta. Är jag borta så är han precis som vanligt... Nåväl, lika bra att gilla läget =)



Näpp, dags att studsa ut i verkligheten en stund =)

Studs Studs Studs!!!

The day after the night before =)

Liiite trött, men inte så farligt att man håller på att kollapsa =) Lyckades i princip bota min huvudvärk genom mammas Fantastiska mat! I samma veva som jag kände doften av hennes biffar så kom jag på att jag inte ätit någon middag sen Ior åkte... Alltså inte sen i onsdags?!? Hrmmm. Kanske inte så konstigt att man inte var i fysisk topptrim (som om man nu skulle vara det i vanliga fall då! Haha! =) )

Nåväl, efter att ha sprungit genom duschen och gjort mig i ordning (jävla tangentbord där man får trycka som en galning för att få med alla bokstäver. Morr!) så gick jag ner till Tihi och så fortsatte vi därifrån till Virro. Vi lyckades ta oss till krogen 50 minuter innan det stängde. Räckte alldeles utmärkt =) Tror däremot att jag råkade dra igång någon form av triangeldrama och det var då rakt inte meningen! =( Svartsjuka partners är en j*vla pest... Ledsen om du fick trubbel! Fick skjuts hem sen av Tihi och O, och kröp mycket nöjd ner i sängen brevid Ior och somnade som en liten gris =)

Nu är det någon timme kvar tills jag slutar och ska hämta Diezel från mammsen och pappsen. Saknar den lilla hårbollen =) Har varit otroligt duktig här om jag får säga det själv. Fixat allt som skulle fixas, och har dessutom ordnat upp lite övrigt här också. Och är i full färd med en "åtgärdsplan". Den sistnämnda behöver jag någon att brainstorma med, men Tihi ville ju inte svara när jag ringde... Hon kanske har dumpat mig... ;)

Hittade så söta smycken tidigare! Kolla bara på dom här:
Dessa, och många, många fler finns på www.cocoo.se




     
        
     


 



 
Finns något för alla typer av smaker =) Och snällt mot plånboken desutom!

Imorgon ska jag träffa min lärare som jag hade på möbelsnickarutbildningen när jag bodde i Bollnäs. Ska bli jätteroligt! =) Han och några bekanta till honom kommer upp på en visit (de åker visst inlandsbanan) ikväll och stannar till imorgon eftermiddag. Så när jag slutar blir det träff med Mäster Lindgren! =)

Näpp, nu ska jag ge mig för den här gången!

Studs, studs!

Dags för en unik händelse!

Tigger ska på krogen!?! Och det mina damer och herrar, var inte igår man visade sig i de kretsarna direkt =) Just nu känns det bara svinjobbigt, men det gör det ju alltid för mig. Ska dessutom gå nykter eftersom jag jobbar imorgon, men det känns som att blir det inte nu så blir det fan aldrig (lovar att mitt inlägg imorgon kommer innehålla frasen "och inte är det någon förlust...")

Sitter just nu och försöker härda ut med en djävulsk huvudvärk. S där så jag nästan mår lite illa periodvis. Ska åka ner till mammsen och pappsen när jag slutar och "smygäta" middag (jag är så liten så dom märker säääääkert inte ens att jag är där...), lämna hunden i deras ömma vård och sen åka hem och ta mig en liten tupplur. Helt klart nödvändigt om jag ska bli av med de små gula pippisarna som flyger runt huvudet och slår med sina klubbor... Treo, can´t beat the feeling!

Ior är fortfarande på villovägar. Saknar massor... =( Men han skulle kanske komma hem ikväll =) Hoppas, hoppas, hoppas! Han lär ju få ett smärre slaganfall när han nu än kommer. Jag fick nämligen lite fart under tassarna igår kväll och gjorde om lite hemma. Har under en tid köpt lite prylar här och lite småsaker där för en Makeover. När jag var klar igår så insåg jag att den där Rosa Perioden som de flesta tjejer har i småskolan, den har tydligen drabbat mig NU. Vid 32 års ålder. Och det är ju så däääär... Stod en stund och kliade mig i huvudet när jag var klar och beskådade mitt Imperium. Vårt sockersöta lilla hus (Iors hus, jag flyttade in lite med våld så där...). Herre Gud, jag har förvandlat Det Lilla Huset I Lingonskogen till My Barbie Princess Dreamhouse!!!!! Arghhh! =Z (sådana här gånger så är det lite synd att man inte har någon dator hemma så man hade kunnat fota och lägga upp lite bilder så ni hade fått se vad jag menar....) Hur jag ska uppväga allt det gulligt rosa vet jag inte. En oljig V8-motor på köksbordet kanske? Ett gigantiskt älghuvud på väggen? Nåt måste jag hitta på, annars kommer Ior tro att han hamnat i fel hus och så ser jag honom aldrig mer...

Nä, nu ska jag ägna mig åt Gandalf som sitter här och glor på mig i förhoppning om att det ska hända något roligt. Ack om han ändå förstod att så icke lär bli fallet... Fast vi får strax åka hem =)

Studs, studs i takt med mitt bultande huvud!

Ett avbrott i vardagen...

Jo, det inträffade precis. Jag bröt en nagel... Pratade med Micro tidigare idag och jinxade givetvis alltihop när jag sa att det är ett mirakel att de hållit så bra som de gjort med tanke på det jobb man har. Huff! Nu är man en tumnagel kortare. Och mina klackeskor har fel färg. Och min uuunderbaaara festklänning har en fläck som inte går bort. Och mitt smink är försvunnet. Hur jag ska överleva allt detta som den übertjej jag är vet jag inte. Jag får helt enkelt springa runt här och skrika som en galning tills det känns bättre. Ser du någon om en vecka eller så som ränner runt här med hesa vrål så vet du att det är jag. Det kommer ta lång tid för någon så fantastikt tjejjig som mig att komma över detta svåra i livet... =P Ironi, ironi, ironi. Finns det något bättre? =)

Imorgon är jag ledig och även gräsänka. Ior åker lite söderöver för att få hojen servad. Har fullspäckat schema imorgon åtminstone. Få kaaaaanske mina naglar fixade imorgon på morgonen, sen ska mammsen bli brunare vid 11, jag ska träffa Smulan & Skalman och lite senare på kvällen eventuellt vara barnvakt till Micros vildbasar tills Micro kommer hem. Sen ska jag hinna motionera voffsen och tvätta lite kläder. Och kanske äta lite nånstans däremellan. Usch, känner på mig att det kommer bli onyttigt nu när min favoritkock åker iväg. Och gissa vad som ska göras senast på fredag? JO; STORHANDLA! Det vore väl själva faaaaan om jag inte tog tag i saken nu! Herre guuuuud som jag har dragit ut på detta handlande! Nästan utvecklat en fobi för eländet. Men nu, NU ska det ske! Eller ja, senast på fredag... ;)

Dagens irritationsmoment: mitt hår tovar sig något jävulskt.
Dagens kommentar: Can I take the truck in from behind (knagglig engelska) Tja, får den bara plats så...

Studs, studs!

Sol och värme! =)

Inga fantastiska grader (förutom i kuvösen där termometern visade +31 grader när jag åkte ner till bas 2...) men det är ändå helt fantastiskt skönt att det inte regnar! Solen skiner, och det blåser bara lite, så speciellt mycket att klaga på finns helt enkelt inte =) Ior kom ut med mat till mig så jag är mätt också. Tack, tack, tack, tack, min allra mest älskade lilla åsna =)

Stackars Ior är jätteförkyld. Och Tihi likaså. Och micro snorade lite också. Hittills verkar det som om de elaka bacillerna inte fastnat på mig, men "ta i trä"... Brukar klara mig. Hoppas att det blir så även denna gång!

Midsommar var lugn och trevlig. Gav bort mitt pass på midsommarafton, och har således varit ledig i tre hela dagar =) Själva Aftonen åkte jag och Ior ner till mammsen som var gräsänka eftersom pappa jobbade. Vi grillade och käkade gott, och sen slank jag iväg en snabbis till Micro & Bråkan medans Ior vallade Diezel i skogen. Efter det åkte vi upp en sväng på Berget och konstaterade att det är förbannat vacker natur här uppe! Midnattssol, och en utsikt som varade hur långt som helst. Romance in the air, hahaha ;P

Midsommardagen så kom Micro & Bråkan över till oss. Grillningen återupprepade sig, och vi satt och surrade strunt till långt in på småtimmarna. Sjukt kul att umgås med dom! =D

Igår sov vi bort i princip hela dagen. Både jag, Ior och Diezel snarkade på i omgångar. Så skönt med denna hund som lägger sig och sover även han, när han märker att vi somnat. Myche braaaa!

När jag slutar ska jag åka förbi Tihi och hämta "lite" hårvårdsgrejer som jag beställt. Det blev nog inte så lite när allt kommer omkring, men vad gör väl det? Nu har jag ju så det räcker ett bra tag =)

Näpp, nu åter till jobbet. Måste komma ihåg att kolla med Micro när hon kan fixa mina naglar också...

Studs, studs!

Fniss!

Jag fnissar på mig! Diezel ligger här vid mina fötter (jycken är tydligen inte rädd om pälsen på andra örat...) och skiftar mellan 2 st sovställningar. Antingen ligger han som nu: ihopkurad med nosen i samma trakter som "där bajset bor", eller så utsträckt på sidan. Och det är just i den utsträckta positionen som han är p-r-e-s-i-c som Ior! (skulle Ior försöka sig på att få näsan "dit bajset bor" skulle han gå av. Och alla ni som fick konstiga bilder i huvudet; Var så god! =) )

Kom på det just nu: Jisses, båda "karlarna" i mitt liv uppför sig likadant när de sover! Ior har ju sitt "Hoppande bönan"-syndrom och pratar i sömnen, och Diezel sprätter med hela kroppen och gnyr. Högt! Haha! Sådan herre, sådan hund var det ja... ;)


Detta inlägg skulle sparats går, men hamnade på dagens datum istället. Som om det nu skulle spela någon större roll... =P

Studs!

Snaaaaart ledig =D

Bara några timmar kvar idag och en arbetsdag imorgon. Förhoppningsvis går morgondagen i lugnets tecken. Fast morgondagens pass brukar gå i rasande fart, och är faktiskt riktigt roligt. Sen är jag ledig helgen, och som det ser ut nu så ska jag bara vila så mycket som det bara går! =) Tills dess sitter jag här och myser med en sovande Trassla i famnen =)

Fick skäll igår av min lillebror. Hoppsan då... Han berättade minsann med myndig stämma att nu fick det vara nog, och att jag inte kan jobba ihjäl mig. Han gestikulerade säkert vilt med armarna och snurrade på kepsen på skallen samtidigt. Svårt att säga eftersom han skällde på mig via telefon, men jag gissar i alla fall... ;) Och visst har det blivit lite mycket. Fast jag trivs ju med jobbet och tycker att det är roligt, och då är det ju svårt att säga nej. Skulle man inte behöva sova så skulle jag lugnt kunna jobba lite till =) Men så finns ju den där förb*nnade John Blund som till sist blir omöjlig att stå emot. Borde det inte vara olagligt det han håller på med?! Fara omkring till hela världens befolkning och knarka ner dom så mycket att de slocknar? Snacka om Big Time Drugdealer... Assface...

Midsommarafton imorgon =) Har som vanligt inför storhelger, ingenting planerat. Förutom att jag ska jobba på dan då =) Hur resten av ledigheten ska fördrivas vet jag som sagt inte riktigt. Hoppas på att hur den än fördrivs att jag får tillbringa åtminstone lite tid med Ior. Inte sett varann typ någonting på senaste tiden känns det som. Han har förmiddag och är med andra ord döende. Ior h-a-t-a-r förmiddagsveckorna. Han tappar svansen direkt och hans lilla pinnhus rasar gång på gång. Tur att han har Tigger som kan köra lite "you can´t touch this!" emellanåt... ;)

Diezel har sovit hos "fammo" och "faffa" inatt. Tyckte att han tillbringat nog med tid med mig på jobbet för ett tag nu, och eftersom både jag och Ior jobbar förmiddag så är det ingen hemma som kan ta hand om honom tills vi kommer hem. Tur att fammo och faffa finns! =D Ska hämta honom när jag slutar. Borde veeeerkligen åka och handla också (nä, har inte gjort det ännu heller. Skäms på mig!) men vet inte hur mycket jag kommer få slåss om varorna om jag tar mig in i en matvaruaffär. Är inte på fightinghumör idag. Hittills i alla fall... =P

Nä, nu ska jag invänta käk från Maja´s. Kanonkäk! Dreglar redan... =)

Studs, studs! Ior, aj löv jo! =)

Diezel här igen...

(Inlägget ska läsas med läspande S, reds. anm.)

Hej igen! Diezel här. Jag har fått följa med matte på jobbet igen. Började ana oråd redan när hon klev upp och började packa min sabla dagisväska... Sjukt tidigt dessutom!

Jag gjorde som jag brukar; la mig precis i vägen så hon måste kliva över mig så fort hon ska gå från ett ställe till ett annat. Det tycker jag är det roligaste man kan ha vid den tiden på morgonen. Förutom att sova då förstås!

Matte är ganska så oorganiserad så där tidigt på morgonen. Första tiden far hon bara runt som om hon inte riktigt vet vars hon är, och verkar lite vilsen. Hon kanske följer något spår som luktar gott, som jag brukar göra, och det är ju roligt! Efter en stund verkar hon lugna sig lite och sätter sig i gästrummet och börjar pälsvården. Människor är ganska konstiga; dom har ju bara päls på huvudet! Fast en del har även liiite päls på kroppen. Och i öronen. Det är oftast hannarna som har det. Och en del hannar har till och med hår i nosen. Det är faktiskt helt sjukt! Dom kan ju inte känna lukten av nånting med all päls i snoken! Skumt...

Och på tal om päls; jag har inte lika mycket päls på ett av mina öron längre. Här skulle jag vara lite mysig och kura ihop mig vid mattes fötter, och hur mottages det? Jo, kärringen kör över mitt huvud med kontorsstolen (kanske inte hela huvudet, men väl hela örat!) och Ritsch! så var det en stor TUSS borta. Va fan?! Jag flög upp och gav henne den största Bitch-blick jag någonsin avfyrat. Hon tjatade om att det inte var meningen, och förlåt hit, och klapp dit, men jag vet nog. Hon gjorde det med flit. Bergis. Nu ligger jag och blänger på behörigt avstånd borta vid dörren. Glädjedödare...

Igår var jag och lekte med Trassla hela förmiddagen. Det tyckte jag var jätteroligt! Vi bråkade om samma ben, samma leksaker och var allmänt stökiga. Tihi har ett fantastiskt tålamod brukar matte säga. Mattes tålamod är lite mindre. Och hon har väldigt klart för sig vad jag får och inte får göra. Jag får till exempel inte jucka på Trassla. Jag gjorde ett litet försök igår när matte kommit för att hämta mig. Tänkte att jag säääkert skulle hinna några juck innan matte ens märkte något, men hon verkar ha ögon överallt för rätt vad det var så såg jag den där Gladiatorn (se tidigare inlägg här på bloggen) i ögonvrån igen, och vips! så var det slut på det roliga. Glädjedödare...

Åh! Vet ni, vet ni, vet ni?! Det lyser en SOOOOOL ute idag!!! Matte sa att det "faaan var på tiden". Så när vi har slutat jobba idag så hoppas jag på en långprommis i skogen. Det är det absolut bästa som finns! Det finns så sjuuukt mycket att sniffa på. Och så kan man springa som en galning. När vi var ute i skogen sist för någon dag sen så hittade jag en hög med något som jag tror varit något levande en gång, och skulle precis rulla mig i det när jag hör ett vrål, gladiator i ögonvrån och vips! så var det slut på det roliga. Glädjedödare...

Nä, nu har jag inte tid med er längre. Matte slängde precis fram ett ben åt mig så jag ska ta itu med det. Ha det så bra ute i solen så kanske vi ses i skogen =)

/Dizzie D, yo man!

Varning...

Detta blogginlägg är så där lagom muntert.

1. Det regnar. Ooovanligt.
2. Är sååå obeskrivligt trött.
3. Just blött näsblod. Första tecknet på att man jobbat för mycket. Been there before så man känner igen signalerna.
4. Ska jobba utomhus flera timmar i eftermiddag. Se punkt 1 för att förstå det "roliga" i det hela.
5. Jag har fått för lite i lön.
6. Mitt humör är inte på topp.
7. Avskyr för tillfället ljudet av telefoneländet.
8. KAN inte sluta äta godis. Och slutar härmed försöka (Göte har absolut bästa smågodiset i stan!)
9. Vill göra något roligt, men vet inte hur man ska få ork till annat än att lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet.
10. Skulle behöva en stor sabla sandsäck att gå lös på, så skulle det bergis kännas bättre sen.
11. Skulle jag ha råd att köpa motorcykel? Tillåt mig asgarva: Hahahahaaaaaaaa...

Nä. Usch. Nu ska jag sätta mig under skrivbordet och gömma mig resten av dagen. Skulle jag vilja i alla fall.



Typ så. Idag åtminstone.

Hjärndöd...

Åter igen =) NU är jag faktiskt ganska så sliten i både huvudet och kroppen i övrigt. Ska bli skönt att få sova imorgon =D TACK Tihi för att du offrar en ledig dag för min skull! =D

Åter på Alpha. Diezel ligger och agerar übersnarkare vid mina fötter. Han låter nästan som Ior i sina värsta stunder... ;) Han har dessutom kört fast huvudet under stolen, så nu gäller det att inte rulla iväg för då mosar jag nosen på honom... =Z Detta är verkligen inget ställe för en vovve. Alldeles för trångt och långtråkigt för en stundvis gravt dampande hundvalp. Men nu fanns det inga andra alternativ, så det får gå ändå. Ior hämtar honom om någon timme, så då slipper han Bunkern i alla fall =)

Igår var det som sagt Midnight Sun Meet. Kollade på kortegen innan jag drog till jobbet. Fanns en hel del fina bilar, och som vanligt; en hel del riktigt schiiitfuuuula bilar! Givetvis så började det regna senare på kvällen, men de flesta hade nog det redan ganska så blött innanför västen, så det kvittade nog om de blev lite blöta även utanpå... ;) Kollegiet drog nog också ut på Parken gissar jag. Såg att jag missat ett samtal från Tihi där på natten, men då sussade jag tydligen som en avliden eftersom jag inte hörde att det ringde. Nåväl, ska ringa henne snart och kolla om hon är vaken =) Hoppas att de hade kul i alla fall!

Tja, och nu då? Hmm, har redan gjort bort allt jobb som jag skulle pillra på med under dagen, så jag ska göra en djupdykning i diverse pärmar och se om jag kan hitta på nåt att hålla mig vaken med =)

Studs, Studs!

Latmask...

Min hund är så förslöad av snart åtta timmar på Alpha att han inte ens ids gnaga på sitt Tuggchips för egen maskin. Jag måste hålla i det åt honom... Jisses...


Tur som en tokig!

Det har min Ior =) Snäll och omtänksam som han är så tog han sin lilla svans, hoppade på motorcykeln, plockade med sig mobiltelefon och övriga prylar som man släpar på och drog iväg. Av någon anledning hade han fått för sig att jag glömt telefonen hemma (och mindes inte att jag fått en ny telefon av honom tidigare i veckan, som jag hade med mig...) och tänkte åka ut till Alpha med den och en smarrig räkmacka. Någonstans längs vägen, i X antal km/t så tappar han sin, också nya, telefon. Foff! Borta!

När han kom ut hit så fick han bannor av mig eftersom dragkedjorna på hans jacka är svindåliga och "blåser upp" om man färdas fortare än gånghastighet. Något som han vet mycket väl, men väljer att ignorera... (morr...)
"Jag tyckte att den säkert skulle sitta kvar eftersom jag hade headsetet i" (Ior lyssnar alltid på musik när han kör hoj).
Ehh, den satt inte kvar...
Sen fick jag ju givetvis dåligt samvete eftersom det kändes som att han aldrig skulle ha tappat telefonen om det inte hade varit så att han skulle ut hit, till MIG...

I alla fall. När han ska åka så säger han att han ska kolla lite efter den på tillbakavägen. Efter ett tag ringer han från Telefon nr 2 och säger att han provat ringa till den och att signaler går fram. Den är med andra ord inte helt trasig! Kanon tyckte jag och han skuttade upp på hojen igen och åkte tillbaka till Brottsplatsen. Och tror ni på fan inte att han hittar den?!? =) Där ligger den i diket och skrålar musik, och fungerar KLOCKRENT! VA?! =D Helt galet =) Sådan otur som han haft med telefoner de sista månaderna så var han mer än värd att hitta den här. Undrar om man kan klistra fast den på honom..? ;)

När jag slutar idag så ska jag bara hem och snabbduscha och sen iväg till kontoret. Vi har sommar kickoff idag =) Just nu är större delen av kollegorna och kör folkrace, men Tigger jobbar ju och här är det inget race alls. Inte ens Diezel, som dagen till ära fått följa med, rör en fena. Han sover som en liten gris här vid mina fötter! =) Stackarn är så uttråkad att det snart börjar växa mossa på honom... Men snart får han ju komma hem igen =) Någon längre stund på sommarfesten blir det dock inte. Jag jobbar natt också, så jag måste ut i natten och genomföra diverse uppdrag efter att vi käkat.

Blivit massor med timmar de senaste dagarna. Jobbade extra i torsdags, igår jobbade jag först förmiddan på Alpha, hade sedan lite grejer på Bas Charlie att ta itu med, och gick sedan ut och jobbade natt. Upp imorse igen och sitter nu på Alpha. Stressar sedan hem som sagt, dusch, lite fest på kontoret och sen iväg och jobba natt bara för att imorgon igen kliva upp och parkera bakdelen på Alpha ytterligare en gång. Men som vanligt när man kör lite vansinniga arbetstider så känner jag mig faktiskt inte så hemskt trött =) Har inget alls att klaga på faktiskt =) Mer pengar till mig, hehe! ;) Lär behövas eftersom jag måste köpa den där sabla motorcykeln så man har något att övningsköra på... =)

Nä, nu ska jag ta mig tusan ta och svara i telefonen! Det finns andra på Alpha! Jag är inte ensaaaaam! =D

Studs, studs!

Ior, du ger mig fjärilar i magen fortfarande... =) PUSS!

Gó morron världen! =)

Så var det dags igen! Alpha, just nu Bas 2. Skulle egentligen legat och sussat just nu eftersom jag skulle varit ledig idag. Nu blir det ju inte alltid som det är tänkt från början, så därför är jag åtminstone uppe, om än inte så där jättevaken...

Idag har jag m-a-s-s-o-r att göra efter att jag slutar. Måste fixa mat till vovven, göra en synundersökning så jag kan skicka in ansökan om lämp för motorcykel, ringa till CSN (hurra...) inhandla sulor till arbetsskorna, hämta in posten hos mina päron som gett sig iväg en aning söderut, se till att Tihi blir en smula brunare, boka in Micros mamma så att även hon kan bli lite brunare (om hon nu kan bli brunare, den lilla pepparkakan...) och framför allt: jag måste stäääda! Det sista går inte att skjuta på längre! Börjar verkligen se ut som en lingonskog hemma med tanke på allt skräp som vovven drar in... Suck! MEN, det kommer åtgärdas idag! Ior tittade nämligen på mig med skeptisk blick när han såg min jättelista och tyckte att "Det kommer du aldrig att hinna". Ett säkert kort för att jag kommer hinna är just att han sa att jag INTE kommer göra det... ;)

Igår var jag och Ior ute och flängde lite på motorcykel. Kollade på lite blandad kompott av "raggarbilar", som dagen till ära cirklade runt i stor omfattning. Det var nämligen studentbal igår =) Till helgen är det dessutom Midnight Sun Meet, men eftersom jag jobbar (nähä!) natt till helgen så blir det inga festligheter för min del. Får skicka ut en "reporter på plats" som kan ge liveuppdateringar så jag känner mig lite med i alla fall =)

Flängde även förbi Bonzo och Vroom vroom en stund igår. Alltid lika mysigt =) Smarrigt kaffe och underbara kärleksmums att tugga på! =) Söta ungar och trevligt sällskap, kan det bli bättre? =)

Nä, nu vaknar Alpha till liv så sakteliga så jag ska ta tag i vardagen. Kikar kanske in senare, eller så får ni ge er till tåls till en annan dag... =P

Studs!

Yet another day...

...på Alpha (borde ni förstå vid det här laget eftersom jag bara bloggar när jag är just här. Äger fortfarande ingen egen dator...) Sitter på Bas 2 och räknar löv. Typ. Alltid superlugnt i slutet av veckan och tiden går en aning sakta. Inte sett min Mickel Räv på ett tag nu heller... Men han dyker nog upp =)

Innan jag började jobba så hann jag förbi Tihi en sväng, slänga i mig en kopp java och lämnade vovven till henne. TACK för att han får härja hos er, driva dig till vansinne med ben och promenader och tugga på din kära O. =) Min "tur" att ha dom imorgon... ;)

Ska hämta Diezel när jag slutar och ge mig iväg till Salongen direkt och peta med det allra, allra sista gällande Micros hår. Vete bövelen hur vi gör, men vi blev inte klara igår heller =) Två galna hundvalpar som rännde kring fötterna och rev ner allt de kom åt + två snacksaliga brudar (vet inte vilka de var, men de var ganska lika mig och Micro!?) gjorde att vi fick väldigt lite gjort på mycket lång tid... ;) Blir mer effektivt ikväll, för nu är det så yttepytte lite kvar att det är löjligt =)

Imorgon och på lördag är jag ledig =) Vete bövelen vad jag ska sysselsätta mig med då, men jag hittar nog på något, hehe... ;) Har en och annan plan, och det kommer bli så galet bra att det är helt...galet! =D Inget speciellt, men tänker inte avslöja det här. Den det berör mest får ändå veta alldeles snart, och även om jag tvivlar på att det kommer nämnas i personens eventuella memoarer så protesterar den nog inte. Det är ju huvudsaken... ;)

Nä, nu ska jag fixa lite här på Bas 2. Ska något lagas får man uppenbarligen göra det själv eftersom inga felanmälningar i världen verkar fungera. Ska därför testa en grej...

Studs, studs!

I startgroparna...

Nu får den här arbetsdagen ta slut. Jag har så mycket annat roligt att ta tag i på det icke-arbetande planet =) Åker hem efter jobbet, utfodrar Diezel och skuttar sen ner till Micro för att fixa färdigt hennes hårförlängning. Och om jag får säga det själv (ja, det får jag!) så blev det riktigt, riktigt skitbra =) Ska bara småpillra med det allra sista ikväll och sen så är det klart =)

Näpp, har inte tid nu! Måste göra färdigt innan jag ska dra!

Studs!!

20 sanningar om Tigger...

Utmaningen accepterad... ;)

1. Har galet dåligt tålamod när det gäller de enklaste saker, men kan pillra med diverse klurigheter i timmar
2. Låter som det inte alltför trevliga lilla spöket i The Grudge (knarrar) ibland när jag sover
3. Hatar att grannens hund står ute och skäller i tid och otid
4. Rodnar ytterst sällan
5. Har ofta dåligt samvete över allt jag inte hinner med
6. Avskyr när köksbänkar, bord och golv är överbelamrade med saker. Tittar man närmare så är 98% av dessa saker mina, så jag kan inte skylla på någon annan direkt när jag får ett frispel över alla prylar som ligger och skräpar...
7. Har som mål att åtminstone börja övningsköra hoj i sommar. När/om man klarar kortet är ju en annan fråga...
8. Vill ha fler tatueringar!!!
9. Tänker gifta mig med Ior vare sig han vill eller inte
10. Är idiotiskt rädd för spindlar. Oavsett storlek...
11. Är utbildad möbelsnickare
12. Älskar tillfredställelsen i att ha mycket att göra, och känna att man har total kontroll i alla fall =)
13. Kan oftast inte säga nej till folk jag bryr mig om
14. Är för dålig på att säga till min familj att jag älskar dom. Så bröder med respektive, ungar och hundar och mina päron: I LOOOOOVE YOU!!! =)
15. Har lagt till mig några mindre smickrande personliga drag efter mina år i Stockholm. Storstads-skadad...
16. Ford Mustang Shelby GT500 från typ -67 är min drömbil
17. Tycker att högklackat är svinsnyggt, man jag kan inte gå i eländet =(
18. Älskar smågodis
19. Kommer inte på något mer
20. Åker hem alldeles snart... =D

Gäääääsp... zzzzzzzz...

Fy bubblan vad trött jag var när klockan ringde imorse! Man får skylla sig själv när man inte har vett att lägga sig i tid när man ska upp före f-n på morgonen, så det är bara att bita ihop och ge sig ut i verkligheten! =)

Igår var det FN-dagen. Det vill säga Fixa Naglar-dagen. Micro fick sina naglar till slut. Slutet gott, allting gott. Eller vad man nu ska säga... =Z Hon gjorde ju typ nästan allting själv =) Jag filade lite, och knölade på akryl på en hand (naglarna så klart!) Tiden rann iväg, så vi gav upp och begav oss hemåt. Micro sitter säkert och filar bort överflödig akryl fortfarande... Attans så pilligt! Men roligt som bara den =) Micro, du måste få upp din hemsida snart så jag kan lägga upp en länk åtminstone! =)

Tog en långpromenad med vovven tidigare på dagen. Var lite väl entusiastisk, och promenerade på i sån fart att jag på tillbakavägen höll på att avlida och kraftigt övervägde att ringa efter en taxi som kunde köra oss tillbaka till bilen... Jag måste leta rätt på min kondition! Den måste ju vara här någonstans?! Var ju trots allt inte sååååå länge sedan som jag använde den sist. Den kanske ligger i någon låda nånstans hemma i Lingonskogen. Måste kolla! Dagens största "Att-göra" ;P

Hann även förbi mitt andra hem (Bonzo & Vroom vroom) och busade lite med Smulan och Skalman. Smulan var så trött att ögonen gick i kors, men ville ändå så klart fika lite kakor (himmel, jag anar att ungen har ärvt sin Snygg-fasters mindre hälsosamma förkärlek till kakor...) innan det var dags för en liten tupplur. Skalman gjorde det som han gör bäst; åt och sov! =) Han är lite som Ior i det fallet... ;)

Idag ska jag reka efter ett nytt köksbord minsann! Hoppas verkligen att jag hittar något... Ni får hålla en tumme för mig i eftermiddag helt enkelt =)

Nu ska jag peta i mig en bubblig liten Treo, och ta mig an Alpha med öppna armar och ett brett, varmt leende! =D Tihis utmaning får jag ta mig tid till lite senare, alternativt i morgon eftermiddag... ;)

Studs, och kram på er!

Lite mumma i livet =)

Jo, det har det varit minsann! Helgen har varit kanon =) Solen har strålat, och även om det har blåst på tok för mycket så har det varit skönt i alla fall =)

Fredagkväll tillbringades som sagt hos Micro & Bråkan. Käket var kanooon =D Blev ett liiiiitet glas vin också, men det satte inga spår i knoppen tack och lov. Blev även en omgång Galenpanna. Så galet spel! Skrattade så jag fick ont i magen och tårarna bara sprutade. Kom sist, men trots att jag är en usel förlorare så rörde det mig inte i ryggen. Håller man på att växa upp månne? ;) Diezel och Diva härjade så mycket att Diezel kräktes, och då fick dom rött kort och blev hänvisade till omklädningsrummet för omedelbar vila. Dom somnade på direkten...

Sov som små grisar både jag, Ior och Diezel på lördag. Vaknade först vid 11, och inte ens då var vovven så där jätteintresserad av att kliva upp. Skönt att han inte har Damp hela tiden... ;) Åkte iväg och fikade med Tihi, och satt och pratade med Micke & Anna. Molle och hans Anna kom också förbi en sväng (lätt att komma ihåg vad alla Ior´s kompisars flickvänner heter... ;) ) Åkte ut till Ior´s by på eftermiddagen och åt middag hos hans föräldrar innan vi styrde in mot stan igen. Hade, för några dagar sen, en galen idé om att kanske gå ut på krogen, men som vanligt spolade jag den när väl dagen kommer. Det känns bara för jobbigt helt enkelt. Skulle bli en hemmakväll och mys med Ior, men Tihi ringde lite senare på kvällen, halvt gråtfärdig, och undrade om jag inte kunde komma och hjälpa henne med hennes hår. När jag väl kom dit så förstod jag att hon lät som hon lät... =( Jisses... Men det blev bra till slut, och det är ju huvudsaken! Blev ett liiiitet glas vin då också. Ett glas som tog typ 4½ timme att dricka. Haha, vilken partyprisse man är! =P

Igår, söndag, så blev det tårta hos mammsen på Mors Dag. Passade på att ta en långpromp med Diezel och Ior när vi ändå var "på landet", höhö =) Skulle ha varit förbi Bonzo & Vrooom vrooom också, men när de väl hade kommit hem så hade vi fått gäster, så jag åker dit idag när jag slutar istället =)

Micros naglar ska fortfarande fixas. Får se när hon har tid. Känner jag henne rätt så hittar hon en tid, för jag gissar att hennes avsaknad av naglar går på hennes nerver som en elefant på slak lina... Anytime darling =)

Nä, nu måste jag börja focusera på jobbet. Alpha vaknar så sakteliga till liv, och jag måste börja med att felanmäla halva stället. Veckans nyhet... ;)

Ior, tack för en superhelg! Du är bäst! Älskar dig =)

Studs!

RSS 2.0